Erma Sport


ERMA International, Nederlands grootste fabrikant van sportveldinrichting, straatsport producten en Speedsoccer Courts, bestond op 10 september 2011 precies 10 jaar. In deze periode heeft het bedrijf uit Almelo revolutionaire veranderingen door gevoerd op het gebied van sportveldinrichting en sportproducten, zoals doelen voorzien van camera’s, nieuwe types dug-outs en een alternatief voor het Cruijff Court.

Erma Internationl kan met trots terugkijken op fraaie innovaties uit eigen koker en enkele internationale successen. De oprichters en tevens broers Erwin en Marcel Schorn zijn ooit begonnen vanuit een kleine zolderkamer met het ontwikkelen van producten voor de lokale voetbalclub. Het resultaat was vernieuwend in de markt en uiterst succesvol. Lokale verkoop werd al gauw landelijk en uiteindelijk internationaal met als hoogtepunt een tweede vestiging in Duitsland. Onlangs stonden de revolutionaire hockeydoelen van ERMA International nog op het EK-hockey in Duitsland. Deze hockeydoelen waren de eerste in de hockey historie voorzien van geïntegreerde TV-camera’s bestand tegen de hoge impact van hockeyballen.

Sport en bewegen
ERMA International
is ook een organisatie die zich actief inzet voor de maatschappij. Een van onze pijlers is het steeds meer groeiende maatschappelijk probleem “obesitas”. Om onze bijdrage te leveren tegen deze strijd stimuleren wij sport en bewegen in de regio Almelo door o.a. sponsoring van lokale hockey- en voetbalclubs en evenementen, zoals ERMA Sport Volleybal Classic, wielerronde van Almelo en Heracles Almelo. Ter gelegenheid van ons 10 jarig jubileum doneren wij alle inkomende giften aan Stichting Jeugdfonds Almelo, een stichting die zich hard maakt voor kansarme gezinnen.

Toekomst
ERMA International
heeft zich de afgelopen 10 jaar ruimschoots bewezen met toonaangevende oplossingen en vernieuwingen binnen de sportbranche. Voorlopig zitten wij niet stil bij ERMA International. In november wordt het nieuwste concept het “Multiplay Court” opgeleverd in Oldenzaal. Een open sport- en speelplaats met een vriendelijk karakter voor jong en oud. In de toekomst blijven wij ons ontwikkelen en willen een vaste internationale waarde worden binnen de sportbranche.

Over ons
ERMA International
is fabrikant en marktleider in Nederland op het gebied van sportveldinrichting, straatsport producten en Speedsoccer Courts. Daarnaast zijn wij exclusief dealer van diverse speeltoestelfabrikanten. Men vindt ons o.a. terug als official supplier van de European Hockey League (EHL), leverancier van meer dan 20 betaald voetbal- en hockey organisaties in Europa en op sportvelden door heel Nederland. Dankzij de samenwerking met Betaald Voetbal Organisaties, Nationale- en Internationale Sportfederaties heeft pionier ERMA International de voorbije 10 jaar een enorme expertise opgebouwd inzake de ontwikkeling en productie van kwalitatieve en duurzame sportproducten als voetbaldoelen, hockeydoelen, dug-outs, tennispalen, tribunes etc. ERMA International is gevestigd in Almelo en telt ruim 30 medewerkers.

ERMA International is een jong, dynamisch bedrijf, gehuisvest in Almelo, dat de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt. Dit leverde in 2009 een nominatie op voor de High Growth Youth Award.
in 2011 is men genomineerd voor het meest energieke bedrijf van Almelo

ERMASport  UW PROFESSIONELE LEVERANCIER OP MAAT

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.
Onze adviseurs staan u graag te woord.

Bedrijvenpark Twente 448, 7602 KM Almelo
Tel. 00.31(0)546 – 493 895
www.ermagroep.nl en www.ermasport.nl